Νέα

Η Packtech

Η εταιρία PACKTECH Κ. ΚΟΤΣΙΦΥΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι μια από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές επιχειρήσεις υλικών συσκευασίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Εξειδικεύεται στη μεταποίηση του stretch film με σκοπό να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών.

Με γνώμονα τη μείωση του κόστους συσκευασίας και για οικολογικούς λόγους, καθώς πλέον υπάρχει περιβαλλοντική συνείδηση των καταναλωτών, η εταιρία PACKTECH ήταν η πρώτη στην Ελλάδα που παρουσίασε ένα καινοτόμο προϊόν, το λεγόμενο “CORELESS” που είναι stretch film χειρός χωρίς χαρτοκύλινδρο.

Μέσα από μεγάλες διεθνείς συνεργασίες μπορεί και προσφέρει καινοτόμα προϊόντα που έχουν ως σκοπό την εξοικονόμηση υλικών που εξυπηρετεί στη μείωση κόστους τόσο για οικονομικούς όσο και για οικολογικούς λόγους.

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της εταιρίας περιλαμβάνει εξειδικευμένα stretch film χειρός και μηχανής (“PRE-STRETCH”) με πολύ χαμηλό πάχος, από 7ΜΥ και μήκος 600 μέτρα, με σκοπό τη μείωση του κόστους παλετοποίησης κατά 40% περίπου στις περισσότερες εφαρμογές.

Το εξειδικευμένο προσωπικό προσφέρει ενημέρωση των χρηστών με δοκιμές στους χώρους εφαρμογής, με σκοπό να εξεταστούν όλοι οι παράμετροι και να προταθεί το κατάλληλο προϊόν με σκοπό τη μείωση του κόστους.

Παράλληλα, διαθέτει πλήρη γκάμα υλικών δευτερογενούς συσκευασίας όπως αυτοκόλλητες ταινίες (τυπωμένες και ατύπωτες), τσέρκια για κάθε εφαρμογή, θερμοσυρρικνούμενα φιλμ πολυολεφίνης και πολυαιθυλενίου, χαρτογωνίες, συνδετήρες, υλικά προστασίας συσκευασίας όπως αέροπλαστ και οντουλέ και μηχανήματα για κάθε είδους συσκευασία.

Η Κ. ΚΟΤΣΙΦΥΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι μια εταιρία που έχει δημιουργηθεί και εδραιωθεί στον κλάδο της συσκευασίας μετά από πολύ προσωπική δουλειά και αγάπη για το αντικείμενο και έχει φτάσει να είναι από τις αξιόπιστες επιχειρήσεις στο χώρο.

Με γνώμονα το σεβασμό απέναντι στον πελάτη και στις ανάγκες του είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.