Αποστολή Προϊόντων

Η PACKTECH IKE αποστέλει τα προϊόντα της με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Με φορτηγά της εταιρίας
  • Με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες
  • Παραλαβή από την έδρα ή το υποκατάστημά μας

Οι παραγγελίες μας εκτελούνται σε 1-3 εργάσιμες μέρες. Σε κάθε περίπτωση το τμήμα διεκπεραίωσης παραγγελιών θα σας ενημερώνει για την πορεία της παραγγελίας σας (τηλεφωνικά ή με email).

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 08.00 – 16.00.

Δρομολόγια με οχήματα της εταιρίας μας γίνονται στους νομούς: Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Ημαθίας & Πέλλας.

Σε κάθε περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Η εταιρία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός των προσυμφωνημένων εργάσιμων ημερών.

Παραλαβή & Επιστροφή Προϊόντων

Η εταιρία μας λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο ώστε όλα τα προϊόντα να συσκευάζονται προσεκτικά προκειμένου να φθάσουν στον αποστολέα χωρίς φθορές. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας κι ότι δεν έχουν φθορές τα προϊόντα, σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να το δηλώσετε άμεσα.

Οφείλετε να ενημερώσετε την εταιρία αυθημερόν ή το αργότερο την επόμενη μέρα για παρατηρήσεις όπως ελαττωματικά προϊόντα, λανθασμένη ποσότητα κ.α. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχθεί οποιαδήποτε αίτηση διατυπωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας και απαλλάσσεται από την ευθύνη προς τον Πελάτη, με αποτέλεσμα να λογίζεται ότι αποδέχεσθε τα προϊόντα ως έχουν κατά την παράδοσή τους και να μην μπορεί να γίνει δεκτή οποιαδήποτε αλλαγή τους. Αν τηρηθούν τα ανωτέρω και εφόσον τα προϊόντα είναι ελαττωματικά, η εταιρία θα αντικαταστήσει την παραγγελία σας. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, με την αρχική τους συσκευασία. Τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνουν την εταιρία μας. Εφόσον διαπιστωθεί από την εταιρία μας η ελαττωματικότητα των προϊόντων, η εταιρία μπορεί να σας καταβάλει επιστροφή των χρημάτων ή μπορεί να σας αντικαταστήσει τα προϊόντα με έξοδα που επιβαρύνουν την εταιρία μας.