Σχετικά με εμάς

Εταιρικό προφίλ

Η εταιρία PACKTECH Ι.Κ.Ε. είναι μια από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές επιχειρήσεις υλικών συσκευασίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Εξειδικεύεται στη μεταποίηση του stretch film με σκοπό να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών. Με γνώμονα τη μείωση του κόστους συσκευασίας και για οικολογικούς λόγους, καθώς πλέον υπάρχει περιβαλλοντική συνείδηση των καταναλωτών, η εταιρία PACKTECH ήταν η πρώτη στην Ελλάδα που παρουσίασε ένα καινοτόμο προϊόν, το λεγόμενο “CORELESS” που είναι stretch film χειρός χωρίς χαρτοκύλινδρο.

Μέσα από μεγάλες διεθνείς συνεργασίες μπορεί και προσφέρει καινοτόμα προϊόντα που έχουν ως σκοπό την εξοικονόμηση υλικών που εξυπηρετεί στη μείωση κόστους τόσο για οικονομικούς όσο και για οικολογικούς λόγους. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της εταιρίας περιλαμβάνει εξειδικευμένα stretch film χειρός και μηχανής (“PRE-STRETCH”) με πολύ χαμηλό πάχος, από 7ΜΥ και μήκος 600 μέτρα, με σκοπό τη μείωση του κόστους παλετοποίησης κατά 40% περίπου στις περισσότερες εφαρμογές.

Το εξειδικευμένο προσωπικό προσφέρει ενημέρωση των χρηστών με δοκιμές στους χώρους εφαρμογής, με σκοπό να εξεταστούν όλοι οι παράμετροι και να προταθεί το κατάλληλο προϊόν με σκοπό τη μείωση του κόστους.

Παράλληλα, διαθέτει πλήρη γκάμα υλικών δευτερογενούς συσκευασίας όπως αυτοκόλλητες ταινίες (τυπωμένες και ατύπωτες), τσέρκια για κάθε εφαρμογή, θερμοσυρρικνούμενα φιλμ πολυολεφίνης και πολυαιθυλενίου, χαρτογωνίες, συνδετήρες, υλικά προστασίας συσκευασίας όπως αέροπλαστ και οντουλέ και μηχανήματα για κάθε είδους συσκευασία.

Η PACKTECH Ι.Κ.Ε. είναι μια εταιρία που έχει δημιουργηθεί και εδραιωθεί στον κλάδο της συσκευασίας μετά από πολύ προσωπική δουλειά και αγάπη για το αντικείμενο και έχει φτάσει να είναι από τις αξιόπιστες επιχειρήσεις στο χώρο.

Με γνώμονα το σεβασμό απέναντι στον πελάτη και στις ανάγκες του είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Οι εγκαταστάσεις μας

Η εταιρία PACKTECH διαθέτει μια σύγχρονη μεταποιητική ή παραγωγική μονάδα στην περιοχή του νομού Ημαθίας όπου στεγάζεται το εργοστάσιο και οι αποθήκες. Τα γραφεία της εταιρίας είναι στο νομό Θεσσαλονίκης. Αποθήκες υπάρχουν και στο νομό Θεσσαλονίκης, όπου είναι και τα γραφεία της εταιρίας, στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Η εταιρία διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων και μηχανημάτων άριστης ποιότητας και χώρους άρτια εξοπλισμένους με μηχανήματα υψηλών αποδόσεων και σύγχρονων προδιαγραφών. Συνεχίζει να επενδύει σε νέο τεχνολογικό εξοπλισμό με στόχο την ανάπτυξή της και πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους καταλληλότητας του εξοπλισμού για την ασφάλεια των εργαζομένων.

Η εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού στις νέες τεχνολογίες αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρία. Το κάθε τμήμα αποτελείται από έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων. Η εταιρία διαθέτει δικούς της έμπειρους τεχνικούς και εξειδικευμένο τμήμα service.