Το www.packtech.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας με επωνυμία PACKTECH IKE και διακριτικό τίτλο PACKTECH. Μέσω αυτού η επιχείρηση εκθέτει & εμπορεύεται τα προϊόντα της διαδικτυακά. Η επιχείρηση με ΑΦΜ: 999190829 & ΔΟΥ: ΒΕΡΟΙΑΣ εδρεύει στη βιομηχανική περιοχή της Ημαθίας. Πριν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας είναι απαραίτητο να διαβάσετε με προσοχή τους όρους χρήσης. Παρακαλούμε πολύ να διαβάσετε τους όρους χρήσης πριν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας.

Εφόσον προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια ή συναλλαγή με την εταιρία, υποδηλώνετε την ρητή & ανεπιφύλακτη κατανόηση, συγκατάθεση και συναίνεση με τους όρους που ακολουθούν.

1. ΟΡΟΙ

Η ιστοσελίδα www.packtech.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής, τροποποίησης ή και ανανέωσης των παρόντων όρων και των προϋποθέσεων των συναλλαγών κατόπιν ενημέρωσης των χρηστών και επισκεπτών, πάντα μέσα στο υπάρχον ελληνικό & ευρωπαϊκό πλαίσιο.

2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Το www.packtech.gr δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια και την αξιοπιστία του περιεχομένου που παρατίθεται στην ιστοσελίδα, τόσο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων & των υπηρεσιών που παρέχει, όσο και για τις πληροφορίες που παρέχονται από το www.packtech.gr.

3. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η ιστοσελίδα www.packtech.gr διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και σε καμία περίπτωση δεν τα μεταβιβάζει σε τρίτους, είτε πρόκειται για φυσικό είτε νομικό πρόσωπο. Τα στοιχεία που μας παρέχει ο επισκέπτης/χρήστης διατηρούνται από την εταιρία αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας & για την την εκτέλεση των συναλλαγών από την εταιρία μας μόνο. Η ιστοσελίδα www.packtech.gr δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα & τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

4. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Η ιστοσελίδα του www.packtech.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της NUTRIPET HELLAS. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.packtech.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, βίντεο & των παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ιστοσελίδας μας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού & ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς κανένα εξ αυτών δεν δύναται να αποτελέσει εν όλο ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης, μετάδοσης και διανομής με οποιονδήποτε τρόπο με σκοπό το προσωπικό κέρδος.

5. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Η ιστοσελίδα www.packtech.gr περιλαμβάνει links προς άλλες ιστοσελίδες, για τις οποίες δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με το περιεχόμενο και τους όρους χρήσης τους.